Mina vänner

Mina vänner

“To teach is to touch the heart and impel it to action”
(Louis Henri Sullivan, 1856-1924)

De lärare jag har äran att arbeta med delar generöst med sig av sin kärlek och visdom med dig, mig och världen…Maria

Michael Magee
Michael Magee bor strax utanför Varberg, är certifierad healer och föreläsare inom metafysik, epigenics, morphic resonans, tankens kraft och hur den påverkar hälsan. Michael startar healingutbildning i Varberg och Onsala i februari månad.
Michael tar inte betalt för healing men om du vill kan du istället ge en donation.
Magnhild Grönlund
Magnhild Grönlund är certifierat medium, lärare och spirituell healer.
Hon tar emot för privatsittning, medial rådgivning, hemseans och håller mediala demonstrationer runt om i Sverige.
Magnhild håller för närvarande medial utvecklingscirkel på Hisingen, Göteborg  – för dig som vill träna.
Fredrik Magnusson
Fredrik Magnusson är certifierat medium, lärare och healer boende i Alingsås men lika tillgänglig i Varberg, där han arbetar deltid som medium. Fredrik tar emot för privatsittningar, håller mediala utvecklingscirklar, hemseanser och storseanser runt om i Sverige.
Susan Leybourne
Welcome to Susans website, a dedicated space for her work within Clairvoyance, Mediumship, Tarot, Alternative Healing, Spiritual Work, Psychic workshops and Lectures and Seminars on all aspects of the Mystic and Spiritual arts.
Jill Petersson
Jill Petersson, känd från TV’s “Förnimmelse av mord” och “Det okända“.
Internationellt Spiritualistiskt certifierat medium och medium-trainer.
Carlos Pussetto
Carlos Pussetto, a man that dedicates his works to the recovery of the harmonic relation of man with Mother Heart, the Elements and Cosmos. Carlos uses art, music, poetry, dance, percussion and theater as vehicles for conscious evolution. He was taught to be a spiritual leader of the tradition of the Native American, The Good Red Path. For the last fifteen years he follows  the teachings and the way of the Tolteca tradition, our  Native American grandfathers. The Red Path, the way of the  Heart.
Yogaroom
Ett nytt yogacenter i Kungsbacka för kropp och själ. Vi har samlat det bästa inom yoga och har utvidgat det till att omfatta en helhetssyn på människan. Vi har en mängd olika behandlingar och yogamöjligheter för dig, så kom på ett yogapass, prova en behandling eller vårt yogacafé…
Mia Elmlund
Medgrundare till Yogaroom – yoga café dagspa.
Började utöva yoga 2001 och har arbetat som lärare sedan 2005, först på Träningskompaniet och sen under egen regi i Yogaroom. Internationellt certifierad 200h i Thailand och utbildad av Ulrica Norberg på OmYoga i Stockholm. Har även utbildning i Ayurvedisk Yogamasage, Indisk Huvud & ansiktsmassage samt Svensk Klassisk Massage. Jag har haft äran att få träna för internationellt kända lärare såsom Sean Corn, Petri Räisinen, Lino Miele, Tim Feldman, Peter Clifford & Anand Sidhamo m.fl. Vill med mitt arbete leda människor till ett rikare och helare liv – ett liv fyllt med kärlek, värme, styrka och glädje.
Allt börjar med ett medvetet andetag…
Eva Terrvik
Medgrundare till Yogaroom – yoga café dagspa.
Jag har aktivt tränat yoga sedan 2004 och utbildat mig till Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut samt till Medicinsk Yogainstruktör i IMY:s regi. Jag är intresserad av yogans läkande effekter på kropp och själ och har påbörjat en utbildning till Yogaterapeut. Snart även internationellt certifierad Kundaliniyogalärare. Har en bakgrund som forskare på Handelshögskolan i Göteborg, men bytte bana efter en kritisk sjukdom och stamcellstransplantation 2002. Yogan har hjälpt mig tillbaka till hälsa och nu vill jag försöka hjälpa andra att upptäcka yogans fantastiska värld.
Annki Sonesson
Efter att ha upplevt stress och dåligt arbetsklimat under en längre tid började jag fundera på hur viktigt det är att ha ett förebyggande synsätt på hälsa och välmående. Ju mer vi vet om våra kroppar och våra tankar, desto mer lyhörda kan vi bli för signaler. Därför utbildade jag mig till Avspänning- och Stressterapeut.
För tillfället vidareutbildar jag mig till Yogamassör på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och diplomering sker i mars 2011. Men redan nu finns jag på Yogaroom för praktikbehandling av Yogamassage.
Carina Bräck
Jag har tränat yoga i många år. Yogan gör mig fokuserad och med yogans hjälp känner jag ett inre lugn. För ett år sedan bestämde jag mig för att fördjupa mig inom yoga och gick då en yogalärarutbildning på yogastudion Villavi i Stockholm. För mig handlar yoga om att skapa en medvetenhet och närvaro i mitt liv för att kunna ta aktiva val och på så sätt leva livet fullt ut. Jag vill inspirera alla till att lära känna den kropp som vi lever i och upptäcka sitt unika jag och den stora potential vi har inom oss.
Eva Sundén
Jag startade för ca 15 år sedan företaget ”Insikten” och har sedan dess arbetat med att sprida kunskap om hur du når kraft, balans & harmoni  i en tillvaro där stress och påverkan utifrån ständigt är med oss. Mina kunskaper i Ayurveda, Aromaterapi, Massage, Healing & Meditation använder jag mig av för att få mina kunder att må bra, att finna det enkla och naturliga, för att kunnas njuta & känna glädje i livet. När du kommer till mig vill jag att du ska känna att tiden står stilla en stund och att din hälsa & ditt välmående står i centrum.
Maria Göransson
Internationellt certifierad Iyengaryogalärare. Jag började utöva yoga 1996 hos Leela G. Hansen på Göteborgs Yogacentrum. Yogan blev snabbt viktig i mitt liv, och fick mig att må väldigt bra. Jag går regelbundet på workshops med internationellt kända lärare och har haft förmånen att få träna för Faeq Biria, Corine Biria, Glenn Ceresoli, Inga Grevtzov, Jayne Orton, Monica Haar m.fl. Jag fascineras av hur mycket yogan kan förbättra din hälsa på alla plan och öka din medvetenhet och ditt välbefinnande. Jag vill gärna dela med mig av den kunskap jag har och få andra att upptäcka yogans alla fördelar.