Tjänster

Andlig rådgivning

Vid Medial rådgivning eller vägledning, som det också kan heta, beskriver jag din nuvarande situation, hur du upplever den och hur din omgivning interagerar.
Många gånger kan det bli aktuellt att ta upp händelser från ditt förflutna då aktuella nutidssituationer är triggade av dessa och bottnar i tidigare upplevelser. Den här informationen ges till mig för att du ska kunna upptäcka mönster i ditt beteende och nå insikter kring varför vissa situationer händer om och om igen.
Informationen får jag genom att medvetet bekanta mig med din själ, titta på din energikropp från och framför allt från min guide.
Välkommen!
Pris: 700 kr (vid hembesök tillkommer milersättning 30 kr/milen)
Tid: 60 min.
För bokning klicka här.

 

Annorlunda terapi

Allas mediumskap ser olika ut och oftast så skiljer sig ett besök hos ett medium ganska markant från ett annat – vi har alla olika kvalitéer beroende på personlighet och erfarenhet.
Allt mediumskap är healing och i mitt fall har healingen även utvecklats till att innefatta terapeutiskt arbete.
Jag har klienter som väljer att komma till mig en gång i veckan – alla av olika skäl. Vi är alla individer med ett unikt uttryck och min roll är att hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv -din själ, ditt uttryck och din potential.
Jag arbetar med bild, ton och samtalsterapi kombinerat – det är inte mina bilder, inte mina toner och inte mina ord, allt ska komma från dig. Det är din väg.
Är du musiker, sångare, skådespelare eller befinner dig i ett yrke där du står inför folksamlingar av olika skäl och känner att du tappar fokus, kraft och inte lyckas förmedla det du känner att du har – att det finns mer att ge men att du inte kommer åt det?
Jag har blivit uppsökt av många människor med artistiskt uttryck och hjälpt dom att komma åt mer utav deras unika själsuttryck – resultaten leder till förbättring på flera plan, inte bara yrkesmässigt. Jag vill understryka att jag inte kan hjälpa dig med tekniken men däremot lära dig att spela, sjunga och tala utifrån ditt centrum – där du hamnar i “flow” och publiken känner vad du känner.
Välkommen!
Pris: 700 kr (vid hembesök tillkommer 30 kr/mil).
Tid: 60 min.
För bokning klicka här.

 

Kurser

I mina kurser med start v 3 och v.4 2012 lär jag dig hur du kan förändra ditt liv till det bättre och hur du själv utvecklar din mediala förmåga.
Sommarskolan är en favorit i repris ifrån förra sommaren. 5 dagar och 4 nätter, ett fullspäckat schema tillsammans med mig och tre andra lärare.
Jag håller även workshops och den första för i år handlar om Yoga och Intuitionsträning, 25-26 februari.
Klicka här för mera information